Helt Hotell

A whole hotel - just for you

To dager pakket med effektive møter, hyggelig samvær med god mat og drikke, fjelltur til Lievarden og kajakkurs med Uteguiden var en skikkelig energiboost for hele teamet.

Torbjørn Krogen, daglig leder i Solwr AS

Hvordan kan du planlegge det samme?

Det å kunne disponere et helt hotell er en sjelden mulighet, men unike tider åpner også for helt unike muligheter. Dersom du bestiller minimum 20 rom får du og gruppen din hele hotellet for dere selv, enten dere ønsker et faglig eller sosialt opplegg. Lunsj og middag laget av lokale råvarer er inkludert i prisen, og vi kan dekke opp i restauranten eller ute i hagen dersom været tillater det. Stranda Hotel har egne kurslokaler med det som trengs av teknisk utstyr, slik at dere kan få arbeide uforstyrret og komfortabelt. Vi samarbeider med en rekke lokale aktører, og kan derfor hjelpe til med planlegging og logistikk utenfor hotellet om du ønsker det. 

Å komme ut av vante omgivelser og gjøre noe sammen kan ha stor verdi for fellesskapet, både på det personlige og faglige planet. For eksempel kan en RIB-tur i Geirangerfjorden, et komprimert vått kort-kurs, kajakktur på Storfjorden eller ost- og cidersmaking på Skarbø Gård giøre underverker både for humør, samarbeid og engasjement - ta kontakt, så finner vi ut av det sammen og lager et spennende opplegg for deg og følget ditt!

Velkommen!

Kontakt oss for mer informasjon på skjema under eller send oss en epost til

frontdesk@strandahotel.no

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.